Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Advies en Hulp > Naasten van verslaafden

Naasten van verslaafden

Lotgenotencontact:

088 382 28 80   - Voor een luisterend oor en lotgenotencontact (voor alle andere vragen, kunt u tijdens kantoortijden terecht bij het algemene nummer).

Of het nu gaat om verslaving aan drugs, drank, gokken of gamen, de gevolgen voor de omgeving zijn vaak grotendeels hetzelfde. Dus heb je iemand in je directe omgeving die verslaafd is en heb je behoefte aan ondersteuning of een specifieke vraag? Dan kun je natuurlijk altijd bij de behandelaar van je naaste terecht.

Verder kun je bij Intact Herstel en Zelfhulp je verhaal kwijt, zij weten uit eigen ervaring welke zorgen je je maakt en hoe verslaving ook jouw leven kan bepalen. Zij bieden  24 uur per dag een luisterend oor en lotgenoten ondersteuning.  Aarzel niet en bel 088 382 28 80 en zet je machteloosheid om in ruimte voor jezelf en regie in je eigen leven.  

Of kijk op Helpmijndierbareisverslaafd.nl voor tips, een forum of een chat. 

Mijnkindisverslaafd.nl
Op mijnkindisverslaafd.nl kunnen ouders hulp krijgen bij de omgang met hun kind met een verslaving. Veel ouders van een kind met een verslaving lopen rond met gevoelens van wanhoop en machteloosheid. Zij zouden ontzettend graag hun normale leven weer terugkrijgen. Door coaching en begeleiding kan weer grip worden gekregen op het gezinsleven.