Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Piet Roordakliniek van Tactus in Radio Gaga
terug

Piet Roordakliniek van Tactus in Radio Gaga

Algemeen

30 mei 2017

De Piet Roordakliniek, de forensische verslavingskliniek van Tactus Verslavingszorg, staat centraal in een aflevering van Radio Gaga. De aflevering was dinsdag op televisie.
Bekijk de aflevering.

Radio Gaga is een programma waarin Chris Zegers en Eva Koreman op  bijzondere woonplekken lokale radio maken. In hun omgebouwde caravan ontvangen ze bewoners en stellen de vraag: wat is je verhaal en welke muziek hoort daarbij?

Diverse cliënten, maar ook medewerkers, van de kliniek hebben hun verhaal gedaan in of bij de caravan. Beide presentatoren waren zichtbaar onder de indruk van de verhalen die ze hoorden tijdens de opnames. Chris Zegers: "Het waren hartverscheurende verhalen, over verslaafd raken en de weg niet meer weten. Dat raakt me absoluut." Volgens Eva Koreman zorgt Radio Gaga voor verbinding. "Mensen leren elkaar beter kennen en er ontstaat meer begrip."

Piet Roordakliniek
De Piet Roordakliniek is een forensische verslavingskliniek en biedt behandeling aan cliënten die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken.

Deel dit bericht: