Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Boek van een partner met een seksverslaving
terug

Boek van een partner met een seksverslaving

Algemeen

14 juni 2018

Wat als op een dag blijkt dat je man een seksverslaving heeft... Na het uitkomen van een seksverslaving begint het pas. Je wereld stort in. Het leven van jou, je partner en je kinderen staat in een klap volledig op zijn kop. Over een seksverslaving is nog veel taboe. Hoe overleef je het eerste jaar na het uitkomen zelf en met je gezin? Verhalen van een partner beschrijft dit jaar vol verdriet, wanhoop, afschuw maar ook hoop. Over een gewoon gezin dat een moeilijk proces doormaakt.

Marieke S. is getrouwd met Erik en samen hebben zij drie kinderen. Ze leiden een normaal gezinsleven, tot het geheim uitkomt dat Erik een seksverslaving heeft. Hierna werkt zij hard aan het verwerken van dit schokkende nieuws en aan het eventuele herstel van hun relatie. Door het schrijven van de verhalen krijgt ze meer inzicht en kan ze haar emoties beter een plek geven.

Marieke en Erik kregen hiervoor met succes hulp van Tactus. Zij bedankt Tactus in het boek en zegt hierover dat zij het zonder hulp niet gered hadden. 

Het boek is te koop via Bol.com.

Deel dit bericht: