Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Omnizorg straalt op verjaardag
terug

Omnizorg straalt op verjaardag

Nieuws

12 september 2018

Omnizorg Apeldoorn vierde vrijdag met een open dag haar tienjarig jubileum. Het werd een geslaagde dag waarbij honderden mensen een kijkje kwamen nemen. Cliënten, bezoekers, medewerkers en bestuurders straalden allemaal. 

De ballonnen wapperen vrolijk op de binnenplaats deze vrijdag. De eerste bezoekers druppelen binnen. Het hek van de binnenplaats van Omnizorg staat open; een uitzondering. Maar niet alleen symbolisch, want vandaag zet Omnizorg haar deuren open voor iedereen die wel eens wil weten wat er in dat gebouw gebeurt. “We willen met Omnizorg een goede band hebben en houden met onze buren. Daarom nodigen we ze graag uit om bij ons op visite te komen”, zegt Jet Jacobs, manager bij Omnizorg.

In het gebouw is een rondleiding uitgezet waardoor de bezoeker verschillende hotspots aandoet. De woonvertrekken, een fraai ingerichte fotozaal waar ook de jubileumfilm wordt gedraaid, het grand café, de wasserette en de tuin worden allemaal bezocht. Cliënten laten hun slaapvertrek zien en vertellen vaak hun eigen verhaal en de reden dat ze hier verblijven.

Na de rondleiding zijn er twee toespraken van bestuurder Ruud Rutten van Tactus en wethouder Nathan Stukker van Apeldoorn. Beide hebben een mooi cadeau voor de mensen van Omnizorg. Een gezamenlijke barbecue sluit deze dag van verbinding af.

Deel dit bericht: