Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Spreekuur Zeewolde

Spreekuur Zeewolde

Woont u in Zeewolde of omgeving en hebt u vragen over alcohol, drugs, gokken of gamen? Kom dan naar het spreekuur van Tactus. Het spreekuur is in de even weken op donderdag tussen 14.00 en 16.00 bij het MDF aan de Stevinweg 2.

Hebt u vragen over het gamegedrag van uw zoon? Of misschien merkt u dat de buurman de laatste tijd wel erg veel drinkt? Kom dan naar het spreekuur van Tactus en stel uw vraag aan Aleid van Assen. Zij gaat graag met u in gesprek over alcohol, drugs, gokken, games of social media.

Aleid is als preventiewerker verbonden aan Tactus en hoopt dat het spreekuur mensen over de streep kan trekken om met hun vraag te komen. Tactus is in Zeewolde en omgeving actief. Tactus geeft voorlichting op scholen en jongerencentra, trainingen aan netwerken en is actief in het horeca- en veiligheidsoverleg.

Het spreekuur is in elke even week op de donderdag. Aleid heeft dan een gespreksruimte van het MFD aan de Stevinweg 2 waar zij u ontvangt tussen 14.00 en 16.00 uur.

Toch liever eerst bellen? Dat kan ook. Aleid is bereikbeer op 06 10667539 of via het algemene nummer 088 382 28 87. Mailen mag ook: a.vanassen@tactus.nl