Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Contact > Adressen > Enschede > Locatie Raiffeisenstraat

Enschede, Locatie Raiffeisenstraat

Diagnostiek; Dubbeldiagnose; Intact; JusTact; Jeugd; Medische zorg; Preventie; Verslavingsbehandeling; Verslavingsreclassering

Raiffeisenstraat 75
7514 AM Enschede
routebeschrijving (pdf)
T 088 382 28 87
F 053 430 33 33

Openingstijden

Maandag: 08:00–17:00
Dinsdag: 08:00–17:00
Woensdag: 08:00–17:00
Donderdag: 08:00–17:00
Vrijdag: 08:00–17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Informatie

Klik hier voor de locatie op Google Maps.

Aan de Raiffeisenstraat bevinden zich twee locaties van Tactus. Raiffeisenstraat 40 is een opnameafdeling voor crisis/detox behandeling. Meer informatie over deze locatie vind je hier. 

De Raiffeienstraat 75 huisvest afdelingen voor cliënten en medewerkers. Cliënten kunnen hier terecht voor afspraken, medische zorg, behandeling en begeleiding. Ook werken hier medewerkers van de verslavingsreclassering. Op deze locatie bevindt zich ook Intact, een plek voor mensen in herstel en lotgenoten. Voor meer informatie over Intact, klik hier. 

De preventieafdeling op deze locatie biedt een ruim aanbod voor kinderen van ouders met een verslavingsprobleem (KVO). Er worden regelmatig praatgroepen en dagen georganiseerd voor deze doelgroep. Informatie over KVO kan je hier vinden.

Op deze locatie is een Top GGZ-afdeling te vinden.

Rondom het gebouw zijn er meerdere (betaald) parkeerplekken aanwezig. Het trein- en busstation Enschede bevinden zich op loopafstand van deze locatie, eveneens als busstation Bodenkamp met de buslijnen 2, 60, 61 en 62.

Let op: vanaf april tot en met oktober 2019 worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd aan de Raiffeisenstraat.  Houd er dus rekening mee dat de Tactus locaties aan deze straat minder goed bereikbaar kunnen zijn.

Volgens de gemeente wordt de Raiffeisenstraat ingericht als doorgaande route voor het gemotoriseerde tussen de Deurningerstraat naar de Hengelosestraat.

Dit heeft ook gevolgen voor de inrit van het parkeerterrein voor de voormalige Welkoop. Deze is namelijk niet langer te bereiken vanaf de Raiffeisenstraat. Het is vanaf week 23 alleen nog maar mogelijk om op het terrein te komen via de Kottendijk.

Het hek naast de Welkoop wat nu de twee parkeerterreinen nog scheidt zal open gezet worden waardoor u helemaal door kunt rijden naar het huidige parkeerterrein van de Welkoop.

Er is dan een andere toegangscontrolesysteem op de slagboom zit waardoor huidige pasjes niet op die slagboom werken. U kunt het parkeerterrein oprijden zonder pasje of munt, maar bij het verlaten moet u deze wel aanbieden. Dit kan een pasje (abonnement), uitrijmunt of € 2,- zijn. Dit hoeft overigens niet perse een € 2,- muntstuk te zijn, dit kan ook een samenstelling zijn van de munten t.w.v. € 0,10, € 0,20, € 0,50 of € 1,-.

Updata per 16 september 2019:
De parkeerplaats achter de Raiffeisenstraat 75 blijft vanaf maandag 16 september 2019 via de Deurningerstraat te bereiken. De straat op de Kottendijk wordt opgebroken tot aan de ingang van Rob Stuivenberg. Dit i.v.m. met het aanbrengen van de warmteleiding en om een goede aansluiting met de Deurningerstraat te maken. De P-plaats is via de busbaan te bereiken en verlaten. Deze is nu voor tweerichtingsverkeer ingericht. Voor de doorgaande fietsers op de Deurningerstraat wordt ter plaatse van de werkzaamheden een doorsteek germaakt.

< Bekijk alle vestigingen in enschede