U bevindt zich hier: Home > Advies en Hulp

Advies en Hulp

Je kunt bij Tactus terecht als drinken zuipen is geworden. Als je dacht dat een pilletje wel moest kunnen, maar je nu geen feestje meer zonder kunt vieren. Als je geen minuut meer zonder een gameconsole in je handen kunt. Kortom: kom bij ons als je het genieten bent verleerd.  Lees het verhaal van Michiel die zoveel gamede dat hij zijn vrienden verwaarloosde.

Eigenlijk heeft alles wat je moeilijk kunt laten de aandacht van Tactus. Wij zijn er om met je mee te kijken hoe je je gedrag om kan vormen. We staan je  ook graag te woord als je vragen hebt over wat de werking van een middel is of als je je zorgen maakt over iemand in je omgeving die maar door gaat met gebruiken, gamen of gokken.

Elke dag gaan honderden medewerkers van Tactus aan het werk om te doen waar ze goed in zijn en waar hun hart ligt: zorg verlenen aan mensen die de regie over hun leven kwijt zijn door middelengebruik. Samen gaan we die eigen regie versterken. Voor een succesvol herstel.

We willen dat je weer kunt genieten zonder daarbij afhankelijk te zijn van gedrag of middelen.

Tactus biedt hulp en advies voor elke vorm van verslaving van alcohol en drugs tot eten, gokken, gamen, internet en/of seks.

Wij geloven in de eigen kracht van mensen als basis van herstel.

De begeleiding kan thuis of op een locatie van Tactus plaatsvinden, maar kan tegenwoordig ook in veel gevallen via één van onze internetbehandelingen.