U bevindt zich hier: Home > Gezonde Leefstijl Challenge

Gezonde Leefstijl Challenge

Ben jij er aan toe om fitter en gezonder te worden? Je wilt misschien al langer een paar kilo kwijt en wat meer bewegen? Wil je gezonder eten, meer fruit eten, meer energie, je lekkerder in je vel voelen? Doe dan mee met de Gezonde Leefstijl Challenge in september! 

Wat houdt de actie in?
Met de Gezonde Leefstijl Challenge zet je een stap naar een maand lang bewust gezond en fit te leven. Het geeft je de nodige focus, helpt je op weg, daagt je uit, reikt je inspiratie aan, helpt je naar gezonder eten, laat je zien wat je resultaat is, motiveert je, maakt je mentaal sterker na jouw resultaat! 

Tijdens de actie wordt er elke dag op Facebook een inspirerend bericht geplaats; bijvoorbeeld een weetje, een recept, een dagopdracht. Daarnaast krijg je wekelijks een mail met daarin recepten, weekopdrachten die gaan over alle facetten van een gezonde leefstijl. 

Blog
Tijdens de Gezonde Leefstijl Challenge Aylin van Flow Lifestyle Coaching jou via een wekelijkse blog inspireren bewuster te eten en te bewegen. Lees hier verder>>

Voor wie?
De Gezonde Leefstijl Challenge is voor iedereen die een maand lang bewust wil bezig zijn met zijn/haar leefstijl. Deelname aan de challenge is gratis.

Ik doe mee! Hoe meld ik me aan?
Vul het inschrijfformulier in en like alvast de Facebookpagina https://www.facebook.com/gezondeleefstijlchallenge/

Zet de stap en doe mee!