Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Nieuwe KOPP-KVO groep ‘Voor jou!’ van start!
terug

Nieuwe KOPP-KVO groep ‘Voor jou!’ van start!

Nieuws

27 augustus 2018

In Deventer starten de preventiewerkers in september met een nieuwe groep voor kinderen (8 tot 12 jaar) van ouders met psychische problemen (KOPP) en kinderen van ouders met verslavingsproblemen (KVO). De groep wordt verzorgd door Impulz (voorheen Mindfit) en Tactus Verslavingszorg.

Kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblematiek hebben het niet gemakkelijk. Vaak is de situatie thuis zwaar, daarom staan in de KOPP-KVO groepen de kinderen centraal. Tijdens deze bijeenkomsten proberen we met kinderen in gesprek te komen over de thuissituatie en wat hen verder bezighoudt. Daarnaast krijgen kinderen informatie over wat de ziekte of verslaving van hun vader of moeder inhoudt en krijgen zij ondersteuning en handvatten aangereikt die het makkelijker kunnen maken in de thuissituatie. Het is belangrijk dat dit spelenderwijs gebeurd en dat de kinderen vooral een leuke tijd hebben, daarom worden er ook veel leuke dingen gedaan zoals knutselen, samen spelletjes doen en lekker buiten spelen.

Wanneer: dinsdagmiddag (15:15 tot 16:45 uur) van 18 sept. tot en met 13 nov. (m.u.v. 23 okt.).
Waar: Speeltuin de Driehoek in Deventer, Rielerweg 110

Deelname is gratis.

Mocht dit je interesse gewekt hebben en weet je wellicht kinderen of heb je cliënten met kinderen die hier baat bij hebben, neem dat gerust contact op met: 

Evelien Meijer
Preventiewerker Tactus Verslavingszorg
Tel: 06 22529415
Email: e.meijer@tactus.nl

Deel dit bericht: