Cliënten beoordelen ons met een 8.2
U bevindt zich hier: Home > Advies en Hulp > Salland Rookvrij

Salland Rookvrij

Wij helpen je met stoppen

Iedereen weet het: roken is ongezond en kan dodelijk zijn. Toch vinden veel mensen het lastig om definitief afscheid te nemen van de sigaret. De HCDO, Tactus en Salland Zorgverzekeringen organiseren een avond waar je meer informatie krijgt over de mogelijkheden om te stoppen met roken. We leggen uit waarom stoppen met roken moeilijk kan zijn, maar we vertellen ook wat je kunt doen om het deze keer ècht vol te houden.

Wanneer? 15 oktober 2019 van 19.00 - 21.45 uur

Waar? Ichtuskerk, Holterweg 106, Colmschate

Je kunt je hier aanmelden.

Waarom zou ik stoppen met roken?

Stoppen met roken heeft altijd zin, ook voor een korte tijd. Al na één dag zijn er effecten merkbaar in je lichaam. Iedereen kan stoppen met roken en we ondersteunen je hier graag bij. Als je stopt met roken biedt dat ook een aantal voordelen, denk aan:

  • Je voelt je fitter
  • Je bespaart geld
  • Het is gezonder voor je kinderen en omgeving: zij roken nu mee
  • Je proeft en ruikt beter
  • Het is beter voor je gezondheid

Als je stopt met roken is het verstandig om hier hulp bij te zoeken. Je kunt hier meer informatie over vinden op www.ikstopnu.nl of je kunt terecht bij je huisarts.

Rookvrije generatie

In onze regio willen we rookvrij opgroeien vanzelfsprekend maken. Ieder kind dat geboren wordt, moet de kans krijgen om volledig rookvrij op te groeien. Zonder verleidingen en met goede voorbeelden om zich heen. Daarom organiseren wij  deze informatieavond over stoppen met roken.

Deskundige begeleiding

Op de informatieavond zijn praktijkondersteuners van de huisarts en andere deskundigen aanwezig. Zij hebben veel ervaring in de begeleiding bij stoppen met roken. Zij zijn er om jouw vragen te beantwoorden, tips te geven en je te helpen bij wat je lastig vindt.

Het programma lees je in de folder
Belangstelling? Meld je dan nu aan via de hierboven genoemde link.