U bevindt zich hier: Home > Advies en Hulp > Wachttijden Tactus

Wachttijden Tactus

Bij Tactus streven we er naar de wachttijden voor intake en behandeling zo kort mogelijk te houden. Wanneer u zich aanmeldt, nemen wij telefonisch contact op met u om een intake afspraak te maken. Hieronder ziet u een overzicht van de actuele wachttijden.

Hieronder vindt u een overzicht van de wachttijden per 09-10-2017

Een aanvaardbare wachttijd voor start van de behandeling vanaf de intake is tien weken. Voor onze internetbehandelingen is de wachttijd op dit moment gemiddeld vier weken.

Treeknormen
Tactus houdt zich zo veel mogelijk aan de landelijke normen voor wachttijden, de zogenoemde Treeknormen. Volgens de Treeknormen moeten cliënten binnen vier weken na het eerste contact een intakegesprek hebben gehad.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, dan kunt u altijd contact opnemen met ons op telefoonnummer 088 382 28 87 of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.

U kunt altijd alvast eens binnenlopen bij een groep van Intact Herstel en Zelfhulp voor verslaafden en hun naasten. Zij bieden ook een luisterend oor iedereen die te maken heeft met verslaving en zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 088 382 28 80.